top of page

LANCERINGSFEEST

Op 17 juni vindt ons lanceringsfeest plaats in het kader van het Fête de la Musique. Op het programma staan concerten, activiteiten voor professionals en de bekendmaking van de line-up voor het festival in september

bullesethalos-couleurs-03.png

2022

Programma

14:00 - 17:00
Workshop #0 - Totstandbrenging van de Violentometer Muzieksector
Drank voor de professionelen (op uitnodiging)
17:00 - 19:00
18:15 - 19:30

Live shows en DJ-sets

19:30

Festival line-up onthuld

20:00 - 02:00

Live shows en DJ-sets

Deze eerste lanceringsavond maakt deel uit van het Fete de la musique een hoogtepunt voor de muzieksector.
 

 

Het zal een gelegenheid zijn om de aandacht van de sector te vestigen op het gebrek aan zichtbaarheid van FINTA* mensen en om het festival te promoten dat deze leemte wil opvullen. 

*FINTA = Fæmme, Intersex, Non-binary, Trans, Agender, …


   De organisatie en programmering van de openingsmanifestatie zullen dezelfde principes volgen als die van het festival. Alle waarden die voor het festival gelden, zullen voor deze openingsavond worden gebruikt.

 

De avond zal gratis zijn, met reservering; het zal ook mogelijk zijn om giften te doen om de oprichting van het festival te steunen.


Het zal ook een gelegenheid zijn om onze partners te mobiliseren voor de productie van de gewelddadigeometer van de muzieksector, die tijdens het festival zal worden verspreid.

 

Tijdens het lanceringsfeest zullen we de resultaten bekendmaken van de selectie van artiesten voor de showcases in september en het volledige festivalprogramma. Dit zal worden gevolgd door een reeks concerten en dj-sets van lokale en internationale artiesten.


De specificiteit zal liggen in de 50/50 programmering tussen Beats N' Roots en het VK, met een bewust gekozen culturele mix.

We zullen ook een beroep doen op een internationaal gerenommeerde artiest.

LAUNCH PARTY LINE-UP

bottom of page