OFFICIËLE COMMUNICATIE

PRO AREA

FESTIVAL

Om financiële redenen en het mentale welzijn van het organisatieteam dat hierbij onder druk komt te staan, werd de moeilijke beslissing genomen om het Bru·X·elles Festival uit te stellen. De data van 22 en 23 september zijn geannuleerd.

Tot onze grote spijt kondigen wij het uitstel aan van het Bru·X·elles Festival 2022. De algemene economische crisis, verhoogde prijzen, een gebrek aan verwachte financiering en andere onvoorziene omstandigheden, waaronder de uitputting van het team, liggen aan de basis van dit moeilijke besluit. We verkiezen dan ook om het festival uit te stellen tot een datum waarop de financiële en mentale draagkracht van het team het toelaat dit evenement op een juiste manier te laten verlopen. Deze beslissing is genomen in overleg met de projectleiders, Beats N Roots vzw en de VK.

Mensen die hun tickets al hebben geboekt, worden meteen terugbetaald.
Wij staan ook in contact met alle artieste.n.s. en partners om hen op een transparante manier te informeren en samen oplossingen te zoeken.

Wij danken alle mensen die hebben meegewerkt aan de totstandkoming van het festival, voor hun vertrouwen en steun in deze moeilijke situatie.

Meer informatie
info@beatsnroots.be